Beurzen

Sportieve opening van Huishoudbeurs 2018

Sportieve opening Huishoudbeurs 2018

De Huishoudbeurs is op zaterdagochtend 17 februari sportief geopend door Irene Moors, Remy Bonjasky en beursmanager Nicole Babay. Met een heuse trolley-workout werd het startsein gegeven voor de 73e editie van de publieksbeurs De Huishoudbeurs is geopend tot en met zondag 25 februari in RAI Amsterdam.

Olympische Winterspelen

Dit jaar staat de Huishoudbeurs in het teken van het thema ‘Goud’, geïnspireerd door de Olympische Winterspelen. De beursvloer biedt veel gouden elementen, een Olympisch Café, inhoudelijke workshops in de Happy & Healty Villa, Books & Coffee als nieuw paviljoen, een fysieke appstore en een DJ in een gouden Mini tussen de festivaltenten. Bezoekers van Nederlands grootste vriendinnenfeest kunnen negen dagen genieten van inhoudelijke en informatieve workshops, optredens van bekende artiesten, (première)kleding shoppen van BN-ers, signeersessies bijwonen van bekende auteurs en gebruikmaken van de vele koopjes en voordeeltjes op de beursvloer.

Huishoudbeurs 2018

Huishoudbeurs 2018 vindt plaats van 17 tot en met 25 februari in RAI Amsterdam. De beurs is dagelijks geopend van 11.00 tot 18.00 uur en op donderdag 22 en vrijdag 23 februari van 11.00 tot 22.00 uur. Alle Olympische wedstrijden zijn live te zien in het Olympisch Café.

 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief