Congressen

Spetterende kerstshow of nieuwjaarsbijeenkomst in de Beurs

Spetterende kerstshow of nieuwjaarsbijeenkomst in de Beurs

Bent u op zoek naar een speciale manier om samen met uw team, uw bedrijf of uw relaties het jaar af te sluiten? Zoekt u een inspirerende manier om het nieuwe jaar te beginnen?

De Beurs van Berlage kan dat ook dit jaar weer mogelijk maken. Door de ruimte die er in de Beurs is, de flexibiliteit die ze biedt, maar vooral ook de creativiteit die ze in huis heeft, kan de Beurs ook dit jaar weer zorgen voor een spetterende kerstshow of een geweldige nieuwjaarsbijeenkomst.

Samen met haar partners heeft de Beurs een aantal pakketten samengesteld, die ervoor kunnen zorgen dat het ook dit jaar weer een betoverende eindejaarsbijeenkomst gaat worden. Omdat de Beurs zich heel goed beseft dat het in deze onzekere tijden moeilijk is om u ergens aan te committeren, zijn deze pakketten, evenals de voorwaarden, uiterst flexibel.

Uw kerstshow of nieuwjaarsbijeenkomst zal bestaan uit een twee uur durende livestream vanuit Studio Berlage, waarbij er voldoende ruimte is voor uw eigen invulling. Mogen tijdens de kerstshow de voetjes van de vloer? Mag het tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst wat meer swingen? Dan verzorgt de Beurs, samen met haar partner The Fireflies, voor een spetterende show met live muziek.

De Beurs denkt graag met u mee en houdt rekening met alle overheidsmaatregelen, zodat u zich alleen maar druk hoeft te maken over de leuke dingen!

Kijk voor meer informatie op beursvanberlage.com/nl/amsterdamconferencecentre/diner-of-receptie/kerstshow-of-nieuwjaarsbijeenkomst-in-de-beurs

Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief