Congressen

Speeddate met toeristische orgainsaties uit Wallonië en Brussel in Amsterdam

Toerisme België organiseert op maandag 28 maart 2011 voor Wallonië & Brussel een "speeddate" voor pers en reisbranche in Hotel Mercure aan de Amstel in Amsterdam.

Op deze bijeenkomst kan worden ”gespeeddate” met 55 toeristische organisaties, musea, attracties en accommodaties uit Wallonië, de Ardennen en Brussel. De workshops duren van 10:00 – 13:00 uur en vinden plaats in Hotel Mercure aan de Amstel in Amsterdam. Aansluitend volgt een borrel met Belgisch lunchbuffet.

Aanmelden voor 12 maart op informatie@belgie-toerisme.nl. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Eefje Marijt, persvoorlichter Toerisme België voor Wallonië & Brussel. Tel.  020-524 43 44 of per e-mail e.marijt@belgie-toerisme.nl.

De Ardennen en Wallonië bieden niet alleen sportieve mogelijkheden maar ook musea en toeristische attracties waarmee 365 dagen van het jaar gevuld kunnen worden. Voor cultuur, shopping en lekker eten is het goed toeven in Brussel, de hoofdstad van Europa en een metropool op mensenmaat, maar ook in de Waalse steden Luik, Mons, Tournai of Namen. Voordeel is dat Franstalig België heel dichtbij is. Even over de grens en u waant zich meteen in het buitenland tegen zeer redelijke prijzen.

www.belgie-toerisme.nl


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief