Congressen

Spant opent nieuwe duurzame event locatie

Theater Spant in Bussum presenteert maandag 10 oktober, op de Dag van de Duurzaamheid, haar nieuwe event locatie. Met de grootscheepse renovatie in de zomer, is een nieuw horecaplein gecreëerd, met een directe toegang naar de in 2015 verbouwde plenaire zaal voor 275 personen.

 

 Het horecaplein annex restaurant heeft naast de vernieuwde indeling een inrichting met duurzame elementen, zoals de door het Eco instituut gecertificeerde gietvloer vervaardigd van slijtvast materiaal en de duurzame open haard met een zeer laag verbruik. Het pronkstuk vormen de grote glazen lichtkoepels die voor het pand in de stoep zijn aangebracht. Met vier glazen panelen (de grootste is 12 vierkante meter) is daglicht gecreëerd.

In plaats van een lintje doorknippen, organiseert Spant tijdens de opening van de event locatie op de  Dag van de Duurzaamheid een middag met mini colleges van Tony’s Chocolonely, ID&T en Plastic Whale om hun visie en werkwijze als het gaat om maatschappelijk verantwoord ondernemen, met de gasten te delen.
 

 
 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief