Beurzen

Slotbericht TIV Hardenberg

In totaal bezochten 7.981 professionals op 19, 20 en 21 september TIV in Hardenberg en waren er ruim 250 standhouders aanwezig. Het bezoekersaantal is iets minder dan in 2016 toen er zo”n 9.000 bezoekers op afkwamen. Door de dalende cijfers van voorgaande jaren had organisator Evenementenhal dit jaar besloten het concept te vernieuwen met meer focus op kennis en beleving. Ook werd TIV voor het eerst gecombineerd met Empack Relatiedagen. 

 “Na 2016 was meer dan ooit duidelijk dat TIV een nieuwe impuls nodig had”, blikt organisator Gertjan Lammers terug. “Na uitgebreid onderzoek hadden we zowel op bezoekers- als exposantenniveau verschillende actiepunten om de kwaliteit te verhogen. Zo gaf 40% van de bezoekers aan TIV te bezoeken om ‘kennis te vergaren’. (…) We hebben een heel mooi uitgangsperspectief om tijdens de jubileumeditie volgend jaar verder uit te breiden. Deze 19e editie lijkt na zes jaar daling een positief kantelpunt geweest te zijn”, aldus Lammers.rn

Empack Relatiedagen

rnTIV werd op de tweede en derde beursdag voor het eerst gecombineerd met Empack Relatiedagen van moederorganisatie Easyfairs. Lammers: “Voor een eerste editie is het een geslaagde samenwerking geweest. Het is bij een eerste keer altijd even ‘afwachten’, maar er lijkt een goede basis te zijn gelegd voor de toekomst.” 

De twintigste (jubileum) editie van TIV vindt plaats op 18, 19 en 20 september 2018 in Evenementenhal Hardenberg


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief