Beurzen

Slotbericht Techni-Show 2014

86 procent van de bezoekers aan Techni-Show 2014 gaf de sfeer en beleving op de beurs een goed tot uitstekend. Ze beoordeelden de technische vakbeurs met een 7,5. Exposanten gaven een 7,2 als rapportcijfer. Vakbeurs Techni-Show vond plaats van 11 tot en met 14 maart in de Jaarbeurs in Utrecht. In totaal zijn 40.431 bezoekers naar de beurs gekomen.

 39 procent van de bezoekers heeft één of meer inhoudelijke activiteiten bezocht. Bijna de helft hiervan heeft de wedstrijdvloer van de Vakkanjers bezocht.

Interesse

De interesse van de bezoekers gaat vooral uit naar freesmachines (31 procent), draaimachines (30), gereedschappen (29), werkplaatstechniek (28) en bewerkingscentra (25). Bijna 80 procent is goed tot uitstekend tevreden met het aanbod op de beurs. Meer dan de helft is eind- of medebeslisser als het gaat om het doen van investeringsaankopen. Meest voorkomende functies van bezoekers zijn directeur/algemeen management, productiemedewerker en engineer. Op de hoogte blijven van nieuwe product- en brancheontwikkelingen, contact onderhouden met bestaande relaties en gericht informatie verzamelen over (technische) eigenschappen van producten of diensten, zijn de drie belangrijkste redenen voor een bezoek aan Techni-Show. Dit blijkt uit het bezoekersonderzoek van VNU Exhibitions.

Andere ingrediënten

Naast de bijna 400 exposanten met hun producten en innovaties waren andere ingrediënten van Techni-Show 2014: een uitgebreid lezingenprogramma; guided tours plaatwerk & verspaning; NEVI Inkoopseminars; themaroutes over small series manufacturing, robottechnologie, lasertoepassingen, 24/7 productie, 3D printen en additive manufacturing; KIVI NIRIA Seminars & Young Engineers; lezingen ”Innovatie & Strategie’


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief