Beurzen

Slotbericht Nationale (E-)Bike Testdagen 2015

De eerste editie van de Nationale (E-)Bike Testdagen in combinatie met de FietsVAK dag, is voor bezoekers en exposanten zonnig verlopen. Circa 7.000 bezoekers wisten de weg naar Expo Haarlemmermeer te vinden op 28 februari en 1 maart en de vakdag op 2 maart.

 Er werden duizenden testritten gemaakt op het 1,5 kilometer lange Testparcours en het Workshop Theater was goed bezocht. Aanvullende activiteiten, zoals de NK Slowbiking Battle Rounds, uitreiking van de Fiets Awards en mobiele modeshows met fiets- en regenkleding, zorgden voor een extra dimensie.

Na de twee consumentendagen in het weekend, vond de FietsVAK dag plaats voor de branche. Ook vakbezoekers maakten graag gebruik van het Testparcours om de vele nieuwe modellen e-bikes te testen. De workshops, georganiseerd in samenwerking met vakblad Tweewieler, over onder andere lithium accu techniek en elektrische schakelsystemen op de fiets, werden druk bezocht.

De Nationale (E-)Bike Testdagen is een nieuw fietsevenement, met een grote focus op e-bikes. Op de beurs staan grote en kleine fabrikanten, importeurs en groothandels. Aansluitend vindt FietsVAK dag plaats, hét jaarlijkse netwerkevenement dat uitsluitend toegankelijk is voor de fietsvakhandel. Het evenement is georganiseerd door Amsterdam RAI onder auspiciën van RAI Vereniging en geeft een uitgebreid overzicht van de laatste ontwikkelingen op het gebied van fietsen, fietsonderdelen en  -accessoires. ANWB is aangesloten als partner voor de consumentendagen en vakblad Tweewieler voor de vakdag.

 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief