Beurzen

Slotbericht METS 2014

‘s Werelds grootste vakbeurs op het gebied van uitrusting, materialen en systemen voor de internationale pleziervaartsector, de Marine Equipment Trade Show (METS), heeft van 18 tot en met 20 november 2014 in Amsterdam RAI een recordaantal exposanten en bezoekers aangetrokken. 1.358 exposanten uit 48 landen ontvingen 21.086 bezoekers. De vorige editie waren er 1.320 exposanten en 20.500 bezoekers.

 

 Het aantal internationale bezoekers steeg met 6,5 procent en ook het aantal beslissingsbevoegden nam flink toe. De deelname van jachtbouwers, ontwerpers, scheepsarchitecten, scheepsbouwkundigen en interieurontwerpers steeg met maar liefst twintig procent. Deze laatste cijfers weerspiegelen de extra focus op deze groep tijdens METS 2014 met het HISWA Symposium over Yacht Design & Construction, de Material Xperience presentatie en een VIP-programma voor leidinggevenden in de scheepsbouwsector.

Het nieuwe Innovation LAB platform bleek eveneens een doorslaand succes. Dit activiteitenplatform tijdens de beurs, ging op allerlei manieren nog gerichter in op innovaties, producten en technologieën. Bijvoorbeeld door het Innovation Stage en de extra aandacht voor de DAME award nominaties.

De volgende editie van METS vindt plaats van 17 tot en met 19 november 2015 in Amsterdam RAI.

 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief