Beurzen

Slotbericht Kreadoe 2014

36.262 creatievelingen bezochten KreaDoe, de knutselbeurs die plaatsvond van 5 tot en met 9 november in de Jaarbeurs in Utrecht. De drukste dag was zaterdag met bijna 9.500 bezoekers. 81 procent van de bezoekers beoordeelden het aanbod op de beurs als goed tot zeer goed. Gemiddeld bleef een bezoeker bijna viereneenhalf uur op de beurs.

 Met name breien en haken, kaarten maken en huis-en interieurdecoratie worden genoemd als het gaat om favoriete hobby’s. Hierbij staat breien en haken op nummer één. Niet voor niets was er deze editie extra aandacht voor deze hobby in de vorm van een speciaal haakplein. De dames van Crochet Along hadden hier hun thuisbasis om samen met de bezoekers ‘live’ het laatste patroon van hun 2014 deken af te haken. Ook onthulden zij hun eerste patroon voor de deken van 2015. De twee snowboardende en hakende jongens van MyBoshi opende de beurs en waren, al hakend met de bezoekers, ook op dit plein te vinden.

Uit het bezoekersonderzoek van Jaarbeurs blijkt ook dat het grootste deel van de creatievelingen de beurs bezoeken om nieuwe ideeën en inspiratie op de doen. Ze zien het ook als een gezellig dagje uit, om nieuwe producten te bekijken en op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen.

KreaDoe 2015

87 procent van de bezoekers geeft nu al aan dat zij de volgende editie van KreaDoe willen bezoeken. KreaDoe 2015 vindt plaats van woensdag 28 oktober tot en met zondag 1 november.

 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief