Beurzen

Slotbericht Kind + Jugend

Kind + Jugend, de Duitse vakbeurs met producten voor baby en kind, kan tevreden terugkijken op de editie van 2017. Er was een lichte groei aan zowel de bezoekerskant als het aantal standhouders en ook kwamen er meer van hen uit het buitenland. De beurs vond plaats van 14 tot en met 17 september in de Koelnmesse.

 In totaal kwamen er rond de 22.500 vakbezoekers op de beurs af, dat is een stijging van 2 procent ten opzichte van vorig jaar. De internationale bezoekers maakten 75 procent van het totaal uit en waren afkomstig uit 113 verschillende landen. Vooral uit Oost-Europa, Azië en Midden en Zuid-Amerika nam het aantal bezoekers toe. Zo”n 86 procent van ondervraagde bezoekers waren tevreden of zeer tevreden met hun bezoek en 93 procent zegt de beurs te zullen aanraden. 

Het aantal exposanten steeg met 5 procent, naar 1.232. Zij waren afkomstig uit 50 landen. Meer dan 87 procent van het totaal kwam uit het buitenland. Ook was het vloeroppervlak uitgebreid met hal 4 erbij, naar een totaal van 110.000 vierkante meter. 

De volgende Kind + Jugend vindt plaats van 20 tot en met 23 september 2018 in Koelnmesse


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief