Beurzen

Slotbericht Hiswa 2015

De 60e editie van de HISWA Amsterdam Boat Show in Amsterdam RAI had dit jaar meer exposanten (7 procent) en meer boten (13 procent) ten opzichte van vorig jaar. Uit een peiling onder bezoekers blijkt ook dat er meer geld is uitgegeven en dat er meer boten zijn verkocht. 80 procent van de 43.405 watersportliefhebbers die Hiswa 2015 bezochten, geeft aan klaar te zijn voor het nieuwe watersportseizoen.  

 Uit de eerste onderzoekresultaten onder bezoekers geeft 51 procent aan iets gekocht/ besteld te hebben of een offerte te hebben opgevraagd.

 

Het InnovationLAB, waar innovaties, trends, kennis en marktontwikkelingen bij elkaar komen, was dit jaar aanzienlijk groter. Ditzelfde geldt voor de wereld van HISWA Funsport. Hier konden bezoekers alles vinden op het gebied van wind-, kitesurf en Stand Up Paddling (SUP). In een apart SUP-bassin konden bezoekers deze nieuwe watersport en ‘workout’ zelf uitproberen en er was een kitesurfsimulator. Nieuw dit jaar was de Funsport Shop waar bezoekers meteen tot aanschaf konden overgaan tegen een aantrekkelijke beursprijs.

Voor nog meer watersportplezier in 2015 kan de bezoeker terecht op de Hiswa te Water, van 1 tot en met 6 september in de Amsterdam Marina op de NDSM-werf in Amsterdam-Noord. Deze beurs wordt georganiseerd door Hiswa Multimedia.

 

 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief