Beurzen

Slotbericht Facilitaire Vakbeurs Amsterdam RAI 2015

De eerste editie van de Facilitaire Vakbeurs Amsterdam RAI werd op woensdag 27 en donderdag 28 mei bezocht door een kwalitatief goed publiek. Een kleine 2.000 facilitaire managers en inkopers wisten de weg naar de nieuwe vakbeurs te vinden.

 Een van de bijzondere activiteiten op de beursvloer was ‘De wereld draait facilitair door!’. In samenwerking met de standhouders werden meerdere actuele onderwerpen uit de facilitaire branche onder leiding van een presentator in een ‘ronde tafelgesprek’ besproken.

 

“Met deze eerste Facilitaire Vakbeurs in de RAI hebben we de basis kunnen leggen voor de toekomst. Standhouders hebben goede contacten kunnen leggen en afspraken kunnen initiëren. Nu kunnen wij met onze vakbeurs gericht gaan groeien en volgend jaar ons nog beter toespitsen op een themagerichte indeling en nieuwe ideeën en suggesties gaan vormgeven. Wij zijn zeer tevreden en gaan vol enthousiasme aan de slag voor 2016”, aldus Johan Wolters van CNO Expo, organisator en initiatiefnemer van de Facilitaire Vakbeurs Amsterdam RAI.

 

De volgende editie van de Facilitaire Vakbeurs Amsterdam RAI is inmiddels weer gepland: woensdag 1 en donderdag 2 juni 2016.

 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief