Congressen

Sloop IMAX Theater startsein Inntel Rotterdam

Het begin van de sloop van het voormalige IMAX Theater aan de Leuvehaven in Rotterdam, vormde op 21 oktober een feestelijk startsein voor Inntel Hotels. Op deze plek verrijst de vijfde vestiging van de hotelketen: MAINPORT by Inntel Hotels. De nieuwe Inntel-telg wordt een 5-sterren verblijf en gaat in september 2012 open.
Onder het toeziend oog van zo”n tweehonderd buurtbewoners en relaties verzorgde Inntel Hotels op 21 oktober de allerlaatste voorstelling in het voormalig IMAX theater, om vervolgens symbolisch te starten met de sloop van het gebouw. Algemeen directeur Karin Geurts sloopte samen met general manager Hans van Schaick de eerste muur om vervolgens een toost uit te brengen op een voorspoedige bouw.

“Ik was hier 21 jaar geleden bij de opening van het IMAX theater en nu bij de start van de sloop", vertelt één van de genodigden. "Dat is toch een bijzondere situatie. De spectaculaire lasershow was zeer indrukwekkend, een waardig ‘slot act’ in het theater.” Van Schaick reageert: “Geweldig om zoveel enthousiaste reacties te krijgen op de lasershow in de grote zaal van het theater. De stemming was duidelijk opgewekt; iedereen is blij dat er op deze bijzondere plek in Rotterdam, na jaren van leegstand en verloedering, eindelijk iets moois komt."

Het nieuwe 5-sterren hotel grenst direct aan een bestaande 4 sterren Inntel Hotel. Er komen 213 luxe wellness kamers, state-of-the-art zalen, restaurants, een cocktailbar, een loungebar en uitgebreide wellness- en fitnessfaciliteiten. Het hotel zal een duidelijke link krijgen met de haven van Rotterdam en wereldhavens over de hele wereld. De naam van het nieuwe hotel is tijdens de lasershow bekend gemaakt: MAINPORT by Inntel Hotels.

Foto: Karin Geurts en Hans van Schaick (foto door Nick van Geer) hanteren de sloophamer om de bouw van de nieuwe Inntel-telg te vieren.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief