Beurzen

SketchUp Pro lanceert 2018 versie

Er is een nieuwe versie van het populaire 3D ontwerpprogramma SketchUp Pro gelanceerd. SketchUp Pro versie 2018 biedt diverse verbeteringen, zoals verbeterde dwarsdoorsnedes, verbeterde informatie-uitwisseling en diverse functieverbeteringen in SketchUp Pro en de meegeleverde applicatie LayOut.

 De eerste verbetering in SketchUp Pro zijn de dwarsdoorsnedes. Zo kunnen die nu gevuld worden met 1 kleur en kunnen ze gelabeld worden met een naam en symbool voor latere referentie. Daarnaast is de informatie-uitwisseling dusdanig verbeterd. Zo kan de gebruiker alle componenten voorzien van belangrijke informatie als kosten, afmetingen, URL en status en kan hiervan een handig rapport worden uitgedraaid worden om te weten wat er precies nodig is om een ontwerp te realiseren en wat dit bv. gaat kosten.

Applicatie LayOut verbeterd

Ook de meegeleverde applicatie LayOut is weer verbeterd, waardoor de gebruiker nog nauwkeurigere 2D werkdocumenten kan maken. Zo kan er makkelijker op schaal getekend worden en is de nauwkeurigheid tot 6 cijfers achter de komma! Verder bevat het programma de nodige onderhuidse aanpassingen, waardoor de algehele gebruikerservaring weer een stuk vriendelijker is geworden.

 

Gebruikers van SketchUp Pro kunnen voor de nieuwste versie terecht bij hun wederverkoper.

 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief