Beurzen

''Sjouwer voor één dag''

Wie:Daisy, Natacha & Dirk Van Lommel, Makati, Filippijnen*

Waar:Estetika [vakbeurs voor schoonheidszorgen | Brussels Expo, Brussel]

Missie: “Voorraden inslaan voor het nieuwe salon van Natacha in Brecht en het bestaande salon van Daisy in Makati.”Quote: “Ikzelf heb al vier jaar een schoonheidssalon in Makati, nabij Manila, en straks opent mijn dochter er eentje in Brecht. Dus zijn we deze ochtend samen hierheen gekomen om alles te ontdekken, uit te proberen en aan te kopen. Ik denk dat we nu een kleine zes uur over de beurs gelopen hebben en we zijn nog niet aan een hapje toegekomen. Er is zoveel te ontdekken en vooral: we discussiëren ook flink wat af over welke spullen het goed kunnen doen in haar toko of in die van mij. Sommige internationale merken hier vind je ook op de Filippijnen, maar andere zijn er volslagen onbekend. En dan moet je natuurlijk oppassen; voor je het weet zit je met een onverkochte voorraad.”

Echtgenoot en vader Dirk volgt zijn vrouwelijk gezelschap gedwee, van de ene stand naar de andere. Als sjouwer voor één dag houdt hij de draagtassen bij die Daisy en Natacha her en der vullen met sponsjes, crèmes, kammetjes, flesjes nagellak en nog minstens een paar dozijn andere spullen. “Als het over de duurdere apparatuur gaat, wil je zo’n aankoop toch helemaal doorpraten met een potentiële leverancier en daar is deze beurs net iets te druk voor. We hebben de documentatie mee, die willen we thuis nog eens rustig doornemen.”

Ontdekt:“De apparatuur om cellulitis te lijf te gaan, evolueert zo snel dat het nauwelijks bij te benen is. Hier vind je ze allemaal bij elkaar en er zitten echt wel knappe toestellen tussen.”


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief