Congressen

SITE Nederland kiest nieuw bestuur

De leden van SITE Nederland hebben op 18 februari via een telefoonstemming tijdens de algemene ledenvergadering een nieuw bestuur gekozen. Roger Schreurs van Loco Enzo is de nieuwe voorzitter van de vereniging van incentive travel industrie. Mariska Kesteloo (MD Travel) gaat de educationals verzorgen, Gebert Janssen (Event-architect) de financiën, Han Kuiper (Beuk Travel) de ledenzaken en Stephen van Es (Rotterdam Marketing) het secretariaat en het vice-voorzitterschap.

Tijdens de vergadering werd er tevens afscheid genomen van de zittende bestuursleden Ben Gosman, Femke Scheltinga Koopman, Gertjan Steltman, Misoek Hofstede en Annemarie Timmer.

Via het telefonisch stemmen werd ook een enquete afgenomen over de wensen en ideeën ten aanzien van SITE Nederland. Het nieuwe bestuur zal de uitslag van deze enquete meenemen in haar nieuw te vormen beleid. "De wensen van de leden zijn leidend en wij willen van SITE NL een club maken waar de leden weer trots op zijn. Een kennisclub, een belangenclub en een netwerkclub. Op basis de uitslag van de enquete zal het beleid daarop worden aangepast. Immers, een vereniging valt of staat bij het draagvlak van haar leden en daar zullen we de komende tijd aan gaan werken", aldus Roger Schreurs tijdens zijn maiden speech.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief