Congressen

SITE-leden maken kennis met Zuiderduin

SITE Nederland greep haar Algemene Ledenvergadering op 25 januari aan om nader kennis te maken met Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee. Onder aanvoering van marketing manager Richard Nan werden de royale voorzieningen van deze locatie geïnspecteerd. Zuiderduin beschikt onder meer over 33 zalen en – inclusief het nabijgelegen hotel Golfzang – over 550 kamers. In het restaurant werd druk gewerkt aan de renovatie, waarbij ook de meeting lobby en andere faciliteiten worden gemoderniseerd. Het is vooral de ligging aan het strand en de zee die Zuiderduin populair maakt, vertelde Nan.
 SITE-lid Gebert Janssen vertelde over zijn ervaring als genodigd spreker op de SITE Global Conference, die plaatsvond van 23 tot en met 25 oktober 2015 in New Delhi, India. De organisatie had gezorgd voor diverse aantrekkelijke netwerkmomenten, maar de inhoudelijkheid en sprekersbegeleiding vielen tegen, vertelde hij. Tot slot werden de gebruikelijke plichtplegingen van een ALV vlot door voorzitter Roger Schreurs er doorheen gejast, waarbij Mark Witteman als nieuw bestuurslid verantwoordelijk voor de ledenwerving werd aanvaard en zijn voorganger Han Kuiper werd bedankt voor zijn inzet, als ook de financiële verslaglegging en begroting voor dit jaar werden goedgekeurd.
 

Symphony 31

Voor de Spring Meeting, die op 4 april 2016 plaatsvindt, is SITE Nederland te gast bij het bruisende Ahoy in Rotterdam. Hier krijgen de leden een interessante lezing van concertorganisator Frits Kuiper. Hij heeft het bijzondere ‘Symphony 31 – DJ Meets Orchestra’ naar Ahoy gehaald. Naast de ins en outs over het organiseren van een dergelijk groot evenement krijgen de leden tevens een backstage tour in Ahoy. Als knallende afsluiter zullen de deelnemers kunnen meegenieten van het concert.

 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief