Congressen

Shuli Golovinski overleden

Meshulam (Shuli) Golovinski is op 13 september overleden en op 15 september in zijn thuisland Israel begraven. De oprichter en CEO van Newtonstrand is 38 jaar geworden.

Shuli was zeer actief in de internationale meeting industrie, waar hij zich inzette voor innovatie van het medium. Hij trad regelmatig op als keynote speaker en publiceerde drie boeken over de ontwikkeling van meeting en events: From Gimmicks to Value – The Future of the Events Industry, Event 3.0 – How Generation Y and Z are re-shaping the events industry en recent Events in 2020 – How do the industry movers and shakers envision them?. Hij wilde later dit jaar zijn volgende boek uitgeven met als titel Monetization: The slow death of sponsorships as we know them.

Golovinski richtte Newtonstrand Innovations tien jaar geleden op. Een bedrijf gespecialiseerd in online oplossingen voor meetings, beurzen en events met haar hoofdkantoor in Londen en een wereldwijd netwerk van kantoren en wederverkopers. Hij werkte voordien voor Microsoft en was twee maal winnaar van de Bill Gates Innovation Award.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief