Congressen

Seminar "Waaraan herken je een top conferentiecentrum?"

Iedereen verwacht van een congres- of vergaderaccommodatie service, veiligheid, comfort en duurzaamheid. Maar wat is daarvoor nodig? De antwoorden krijgt u tijdens het seminar "Waaraan herken je een top conferentiecentrum?" op 26 januari 2010 in Woudschoten conferentiecentrum in Zeist.

In het seminar worden besproken de classificatie-eisen van 4 en 5 hameraccommodaties, de eisen vanuit wetgever, boekers en bezoekers, de eisen aan duurzaamheid (Green Key) en nog wat dingen meer.

De bijeenkomst is bestemd voor iedereen die betrokken is bij de kwaliteit van congres- en vergaderaccommodaties zoals eigenaren, exploitanten, verhuurders en beheerders van hotels, conferentiecentra en vergaderzalen. Het programma is ook interessant voor architecten, ontwerpers, inrichters en toeleveranciers van hotels en vergaderruimten. En boekers, congres- en trainingsbureaus leren in dit seminar hun inzicht in accommodaties verbeteren.

De cursus wordt gegeven door Ton Soons, directeur van Winning Words Communicatie, een advies- en trainingsbureau op het gebied van congresseren en presenteren. Sinds 2005 is hij senior inspecteur van de Stichting Het Erkende Congresbedrijf die verantwoordelijk is voor de congres- en vergaderclassificatie (CVC) in Nederland en België.

www.winningwords.nl

Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief