Congressen

Security Company neemt taken World Wide Security over

The Security Company (TSC) heeft per 1 oktober de orderportefeuille van beveiligingsbedrijf World Wide Security (WWS) overgenomen. Door de overname blijft de werkgelegenheid voor de beveiligingsmedewerkers van World Wide Security zoveel mogelijk behouden. Ook de continuïteit bij de klanten van WWS is gewaarborgd.
WWS is sinds jaar en dag bekend in de markt van de evenementenbeveiliging. Nu het doek voor WWS is gevallen, hebben directeur Peter Theunissen en de directie van The Security Company de afgelopen tijd voortdurend onderzocht hoe de werkgelegenheid en de continuïteit behouden konden blijven. Tijdens de onderhandelingen met de curator van WWS is geprobeerd het belang van de klanten en het personeel als uitgangspunt te laten dienen.

Met succes, volgens Jacques Does, directeur van The Security Company. "De orderportefeuille-overeenkomst is getekend en de eerste gesprekken met het personeel en de opdrachtgevers staan gepland. Peter Theunissen en het key management komen bij ons in dienst, zodat de opdrachtgevers met hun eigen vertrouwenspersonen rond de tafel kunnen blijven zitten."

De directie van The Security Company, naast Jacques Does bestaande uit Gerard van Duykeren, is content dat het bedrijf in deze economische tijden deze stap heeft kunnen maken. Does: "Hetgeen met WWS gebeurd is, geeft maar weer eens aan dat de evenementenindustrie nog steeds in zwaar weer verkeert. Toch is het van eminent belang dat de kwaliteit van de evenementbeveiliging en de locatiebeveiliging op niveau blijft."


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief