Congressen

Secretaresses verlaten Leiden geïnspireerd

Leiden Marketing hield op 11 december een Inspiratiedag speciaal voor secretaresses uit heel Nederland. Er kwamen ruim 35 secretaresses naar Leiden voor deze dag. De Inspiratiedag met het thema Winter Wonderland bood de deelnemers een interessant programma aan om de vele mogelijkheden, die Leiden biedt voor zakelijke evenementen en congressen, te ontdekken.

De secretaresses werden gastvrij ontvangen in het Golden Tulip & Tulip Inn Leiden Centre met een welkomstdrankje. De dag ging van start met een table-top waarbij de partners van Leiden Marketing zich presenteerden en de secretaresses op een informele manier kennis konden maken met het aanbod van Leiden. Ook kregen de deelnemers een rondleiding langs enkele ruimtes van het hotel. Vervolgens vertrok de groep naar Museum Volkenkunde waar de gasten konden genieten van een heerlijke lunch in het pas vernieuwde museumrestaurant.

In het Paviljoen, gelegenn de museumtuin van Museum Volkenkunde, werden de dames opgewacht door personal styliste Carina van der Kloet en volgden ze de workshop ‘Styling en Imago’. Daarna werd de groep meegenomen door twee enthousiaste gidsen voor een rondleiding langs enkele topstukken van het museum.

De dag werd geheel in winter wonderlandsfeer afgesloten bij de ijsbaan op de Nieuwe Rijn in het centrum van Leiden. Onder het genot van warme chocolademelk en glühwein werd er gezellig nagepraat. Bij vertrek kregen de secretaresses een goedgevulde goodybag mee en keerden vol inspiratie naar huis.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief