Congressen

Secretaresses in het zonnetje tijdens secretaressedag

Event Center Beekse Bergen nodigt alle secretaresses uit om op donderdag 19 april secretaressedag te komen vieren. Naast een interessant lezing door Meetingselect en een rondleiding door Event Center Beekse Bergen krijgen de secretaresses ook een interessante bussafari met Ranger door Safaripark Beekse Bergen aangeboden.

Het programma duurt van 13.30 tot 16.00 uur. Na de ontvangst in het Event Center, verzorgt Meetingselect een lezing waarin tools worden aangereikt die secretaresses helpen om nog efficiënter meetings binnen het bedrijf te managen en daarmee tijd en kosten te besparen.
De dag wordt afgesloten met een bussafari naar Safaripark Beekse Bergen, waar een Ranger interessante vergelijkingen tussen dieren en mensen maakt.

Secretaresses kunnen eigenlijk niet gemist worden. Event Center Beekse Bergen werkt daarom samen met de Nederlandse Belangenvereniging voor Freelance Secretaresses (NBFS) en biedt een gratis freelance secretaresse aan. Uiteraard kan een freelance secretaresse niet één op één de taken overnemen van een (directie)secretaresse, maar deze vervanger kan wellicht wel zorgen dat er tijd is om naar Event Center Beekse Bergen te komen.

Alle secretaresses zijn welkom en deelname is gratis. Aanmelden is echter wel noodzakelijk en dat kan via eventcenter@beeksebergen.nl.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief