Festivals, Sportevenementen

Ticket- en hospitalityplatform Seat Unique haalt 19 miljoen op bij financieringsronde

Festival

Seat Unique heeft ruim 19,1 miljoen dollar opgehaald in een financieringsronde onder leiding van Nickleby Capital. Het is een in Londen gevestigd platform dat VIP-tickets en hospitalitypakketten aanbiedt voor sport-, muziek- en culturele evenementen.

Belangrijke investeerders

Eerder deze zomer haalde Seat Unique al 9 miljoen dollar op. Aan de ronde namen ook belangrijke investeerders deel, onder wie Richard Flint - bestuurslid van de LADBible Group en voormalig CEO van Sky Bet - en Simon Murphy, oprichter en seriële investeerder van de TFO Group.

Flint benadrukte de groeiende vraag naar exclusieve ervaringen: 'De beleveniseconomie wordt snel de ruggengraat van de muziekindustrie, omdat fans steeds meer op zoek gaan naar niet alleen live optredens, maar ook naar onvergetelijke, unieke ervaringen.'

Premium tickets

Met een netwerk van meer dan zestig locaties in het Verenigd Koninkrijk en partnerships met clubs als Yorkshire Cricket en Burnley FC, biedt Seat Unique premium zitplaatsen en hospitality voor evenementen. Voorbeelden zijn de voetbalwedstrijd Engeland-Finland in Wembley volgende maand en WWE-worstelwedstrijden in Newcastle en Manchester. In de muziek biedt het platform VIP-toegang voor artiesten als Billie Eilish, Taylor Swift en Oasis.

'Met deze financiering kunnen we ons aanbod blijven verbeteren, zodat fans ongeëvenaarde toegang hebben tot de beste live-ervaringen', zegt ceo Robin Sherry van Seat Unique.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief