Congressen

Schiphol-hotel Renaissance sluit zich aan bij congresbureau Haarlemmermeer

Renaissance Amsterdam Schiphol Airport Hotel sluit zich aan bij Convention Bureau Event Park Amsterdam, het congresbureau van Haarlemmermeer.

Het recent geopende hotel staat met name bekend om zijn ligging: aan de Ringvaart van Haarlemmermeer en aan de rand van het Amsterdamse Bos, op slechts twaalf minuten van de hoofdentree van Schiphol. Met zijn 250 kamers, vier evenementenruimtes, eigen cocktailbar, internationaal georiënteerd restaurant en gratis hotelshuttle is het hotel een geschikte basis voor zakelijke reizigers.

Congressen in Haarlemmermeer

“We richten ons sterk op de internationale meeting- en evenementenmarkt”, zegt Annemarie van den Berg, director of sales bij Renaissance Amsterdam Schiphol Airport Hotel. “Wij vinden het daarbij belangrijk om nauw samen te werken met professionele partners in de regio. Deze partners zijn verenigd via Convention Bureau Event Park Amsterdam. Samen werven en verwelkomen wij (inter)nationale evenementen en congressen in the countryside of Amsterdam.”

Michiel Smilde, destination manager van Convention Bureau Event Park Amsterdam, is blij met de nieuwe partner: “Annemarie is een goede bekende van ons. Haar diepgewortelde kennis en warme internationale netwerk bieden nieuwe mogelijkheden binnen ons platform. Het geoutilleerde hotel sluit bovendien goed aan bij onze propositie. Met onze centrale ligging in Nederland, de uitstekende bereikbaarheid van de regio en de vele betaalbare verblijfsopties bieden wij (inter)nationale meetingplanners een uitstekend alternatief.”


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief