Congressen

Scandic Sanadome alweer bekroond tot Best Managed Company

Scandic Sanadome in Nijmegen behoort voor het vierde jaar op rij tot één van de best geleide midden- en grootbedrijven van Nederland. Dat maakt Deloitte bekend. De kwalificatie maakt onderdeel uit van het ‘Best Managed Companies’ programma dat Deloitte in samenwerking met TiasNimbas Business School en VNO-NCW organiseert.Deloitte organiseerde het Best Managed Companies programma voor de vijfde maal. Scandic Sanadome deed dit jaar voor de vierde keer mee en werd door de kritische jury wederom geselecteerd tot best geleide bedrijven van Nederland. Deze vierde kwalificatie levert de titel ‘Gold Member’ op. Tijdens een gala avond in studio 21 in Hilversum, ontving Scandic Sanadome Nijmegen de Award uit handen van Wilfred Genee op de set van Voetbal International.

Ieder jaar worden bedrijven getoetst middels het Business Maturity Model dat gericht is op vijf pijlers; strategie & bedrijfsvoering, organisatie & processen, besturing & beheersing, IT en mens & cultuur. Het idee is dat wanneer de ontwikkelingsniveaus van de afzonderlijke pijlers met elkaar in balans zijn en op hoog niveau liggen, de prestaties beter zijn. Het rapport bepaalt of je door mag naar de landelijke jury, waarna de Best Managed Companies worden geselecteerd.

Volgens het juryrapport scoort Scandic Sanadome op alle pijlers hoog en is het bedrijf hierdoor in balans. Scandic Sanadome viel op vanwege haar focus op management, aandacht voor duurzaamheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, investeringen en als financieel succesvolle onderneming. Uit het juryrapport: 'Ondanks deze moeilijke markt zien we dat binnen Scandic Sanadome ruimte is voor vergroting en dat de financiële resultaten niet de algehele trend van de recessie volgen.'

Sanadome is een4-sterren Spa & Business hotel dat beschikt over 96  kamers, een thermenlandschap met water uit eigen bronnen, 21 beauty & wellness salons, vier culinaire restaurants en congres- en vergaderfaciliteiten met 5 vergaderhamers.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief