Congressen

Saxion Hospitality Business School winnaar Student Event Game

Saxion Hospitality Business School uit Deventer is de winnaar van de Student Event Game. De tiende editie van wedstrijd voor Hogescholen met een evenementenopleiding vond op 12 november plaats in Hart van Holland in Nijkerk.

De twaalf strijdende hogescholen moesten een bijzonder eventconcept ontwikkelen voor de Nederlandse Staatsloterij. Saxion Hospitality Business School uit Deventer won met het concept 'Royal Orange'. Zij lieten Fontys Commerciële Economie Leisure Management en  Haagse Hogeschool, die beide ook sterke en zeer bruikbare concepten bedachten, achter zich.

De kracht van het 'Royal Orange' concept van het Saxion-team, bestaande uit Sam Doets, Mitch Bos, Hanneke Olthof, Maike Schouten, Else Zwarteveen, Robert Hemsing, Marc Slijkhuis en Iris Lansink, lag in de totale doorvoering van het concept van begin tot eind. Van uitnodigingstraject en invulling programma tot nazorg was de vertaling van het concept naar uitvoering gemaakt.

Organisator van de Student Event Game is het Genootschap voor Eventmanagers. De jury stond dit keer onder leiding van Olga Toet en Marije van Thiel van de Nederlandse Staatsloterij.

Deelnemende Hogescholen waren: Hogeschool van Amsterdam, Saxion Hospitality Business School, Hogeschool Utrecht, Fontys Academy for Creative Industries, Inholland Diemen, Hogeschool Utrecht Facility Management, Fontys Commerciële Economie Leisure Management. Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, Hogeschool Inholland Media & Entertainment Management, Hogeschool Rotterdam, Haagse Hogeschool en  NHTV international hoger onderwijs Breda.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief