Congressen

Saxion eerste hogeschool die MPI-programma aanbiedt

Saxion Hospitality Business School gaat het door MPI ontwikkelde Global Certificate in Meetings and Business Events II programma aanbieden aan haar derdejaars studenten. Daarmee geeft Saxion haar studenten een unieke mogelijkheid om een internationaal erkend certificaat te behalen op het gebied van zakelijke bijeenkomsten en evenementen.
Saxion is de eerste hogeschool in de Benelux die dit MPI-programma aanbiedt. De overeenkomst tussen Saxion en MPI werd op 27 oktober in het Amsterdamse Movenpick Hotel ondertekend door Joyce Dogniez, director Global Training Practice MPI, en Rients Jorna, directeur Saxion Hospitality Business School. Jorna: "Saxion wil aansluiting met de markt, actueel zijn en voorop lopen. Daarom kozen wij voor MPI als onze partner."
 
MPI, een wereldwijde ‘professional association’ met 24.000 leden, ontwikkelde GCMBE II als onderdeel van de Global Training Practice en ziet in deze samenwerking een bevestiging van de noodzaak en het belang van een gedifferentieerd trainingsaanbod. Bij de ondertekening van het contract was ook de voorzitter van MPI, Roel Frissen aanwezig. Hij onderstreepte nogmaals het belang van deze samenwerking: “MPI Nederland is erg trots op de verbinding die MPI maakt met hogescholen en des te meer op de ‘content‘ die MPI kan bieden aan toekomstige event professionals.”

GCMBE II maakt onderdeel uit van MPI Global Training: http://www.mpiweb.org/Education/GlobalTraining
Meer informatie over GCMBE II: http://www.mpiweb.org/Education/GlobalTraining/Programs/GCMBEII
Meer informatie over MPI Nederland: http://www.mpiweb.nl


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief