Congressen

Sanne Zoun Marketing & Communicatie Manager Taller Events

Sanne Zoun is per november als Marketing & Communicatie Manager in dienst getreden bij Taller Events, het managementbureau van het Genootschap voor Eventmanagers, G14, Platform Museum Locaties, Freelance Event Professionals en Theater Locaties Nederland.
 Sanne Zoun is werkzaam geweest in zowel de profit als non-profit sectoren en heeft daarnaast een post-hbo studie Digital Marketing afgerond. Ze bezit ruime werkervaring op het gebied van organisatie van zakelijke events in zowel binnen- als buitenland, plus gedegen kennis van het brede marketing & communicatie werkveld. Door de combinatie van opleidingen en werkervaring is Sanne dé persoon bij uitstek om de communicatie van de vakverenigingen naar een serieus hoger plan te tillen.
 
Sanne bekleedt een nieuwe functie binnen het team van Taller Events. “Niet alleen mag ik het interne en externe communicatiebeleid gaan schrijven, ook word ik verantwoordelijk voor het magazine De EventManager en krijg ik de kans nieuwe websites te ontwikkelen.“ Overige verantwoordelijkheden zijn onder meer social media en contentmanagement, het schrijven van persberichten en digitale nieuwsbrieven, contact onderhouden met pers en andere stakeholders. Naast haar werkzaamheden op het kantoor in Den Haag, zal zij bovendien regelmatig aanwezig zijn bij netwerkevenementen en seminars. “Ik heb de stap naar Taller Events mede gemaakt vanwege de mooie allround marketing & communicatie functie. Voortbordurend op hun al ondernomen (online) activiteiten in de afgelopen jaren, is het nu tijd een verdere professionaliseringsslag te maken. Een uitdaging die ik met beide handen aangrijp.”
 
Leon Kruitwagen, directeur van Taller Events: “Een nieuwe generatie eventprofessionals treedt aan. Aan ons bureau de taak om de juiste ondersteuning te bieden aan de huidige generatie én de nieuwe. In een tijd waarin veranderingen elkaar in hoog tempo opvolgen, behoeft de vorm van informatieoverdracht constante aanpassing. De toegenomen vraag naar specifieke informatie bestemd voor deelgroepen binnen het ledenbestand brengt meer werkzaamheden met zich mee. Extra inspanningen worden gevraagd op het gebied van onderzoek, organisatie en communicatie. Het is onze zorg om in de informatie- en netwerkbehoefte van de leden te blijven voorzien en beide generaties van elkaar en met elkaar te laten leren. Met de komst van Jet Maas, begin dit jaar, en nu Sanne Zoun als communicatietalent staan we klaar voor 2016!”
 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief