Brand events

Samsung opent het Galaxy AI Café

Samsung-Megawatt-Utrecht-Foto-Dave-van-Hout

Samsung heeft het Galaxy AI Café geopend op verschillende locaties in Nederland. Bezoekers krijgen een Koreaanse experience om kennis te maken met de nieuwste Galaxy AI features.

Activatie in Galaxy AI Café

In het café krijgen bezoekers een YouTube Short te zien op een Samsung device met Galaxy AI. Daarop zijn verschillende Koreaanse lekkernijen te zien. Daarna kunnen bezoekers informatie over hun favoriete snacks opzoeken via Circle to Search met Google en een snack naar keuze bestellen bij de Koreaanse barman met behulp van de AI feature Live Translate. Bij vertrek krijgt het publiek een flyer met een unieke actie, die kan worden gebruikt om Galaxy AI-producten aan te schaffen in lokale winkels.

K-pop, Kimchi en Squid Game 

'Omdat de Koreaanse cultuur dankzij onder andere K-pop, Kimchi en Koreaanse series als Squid Game populairder is dan ooit in ons land, hebben we een Koreaanse ervaring gecreëerd, compleet met Koreaanse teksten, kleurrijke neonverlichting en een Koreaans sprekende barman', zegt Gerben van Walt Meijer, marketingmanager mobile eXperiences bij Samsung Nederland.

'Een moeiteloos vertaald WhatsApp-gesprek met een Koreaans sprekende barman is een perfecte manier om mensen te overtuigen van het enorme gemak van Galaxy AI,” aldus Van Walt Meijer. 'Taalbarrières zijn voorgoed verleden tijd, zelfs als je op vakantie bent in Korea.'

Meerdere locaties

Het Galaxy AI Café is momenteel te ervaren op verschillende locaties door heel Nederland. Nu nog in Westfield tot en met 2 juni, in Haarlem op 8 en 9 juni en in Leeuwarden op 14 en 15 juni.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief