Congressen

Samen Kansen Creëren thema EvenementContact

Samen Kansen Creëren is het centrale thema van EvenementContact, die op 13 maart haar zesde editie beleeft. De evenementenvakbeurs vindt dit maal plaats in Taets Art and Event Park in Zaandam.

Het gaat de komende jaren steeds meer om wie je kent, wat jij voor de ander kunt betekenen, samenwerking met andere partijen om sterker te kunnen opereren, stellen de organisatoren Arjen Lemstra en Joris Bots van BrancheContact. Zij verwijzen naar Stephen Covey die een ontwikkeling ziet van onafhankelijkheid naar wederzijdse afhankelijkheid.

Arjen Lemstra: “Dit thema zien we terug in de beurzenbranche. Deelname aan traditionele beurzen (meters inkopen/verkopen) heeft een individualistisch karakter. Grote bedrijven moeten groots uitpakken en kleine bedrijven staan er met hun kleine standje vaak wat verloren tussen. De filosofie van BrancheContact is dat we gezamenlijk van de beurs een succes maken en dat iedere deelnemer zijn relaties uitnodigt. Dit resulteert in een kwalitatief hoog niveau bezoekers met weinig ruis. Alle deelnemers hebben gelijke stands en gelijke kansen. Het is het verhaal achter het bedrijf wat telt!”

Tijdens EvenementContact 2014 zijn er de hele dag netwerkmomenten. Een grote gezamenlijke netwerklunch voor zowel standhouders als bezoekers en een gezellige gezamenlijke netwerkborrel aan het eind van de dag, bijvoorbeeld. Er zijn acts die mensen op ludieke wijze aan elkaar koppelen en MPI verzorgt een Educational met als thema 'Het nieuwe Samenwerken'.

Inkopers kunnen een toegangskaart ter waarde van € 50,00 kosteloos aanvragen via de deelnemende bedrijven of via arjen@branchecontact.nl.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief