Beurzen

Ruim 14.000 bezoekers op HortiContact

De zestiende editie van glastuinbouwbeurs HortiContact is op 19, 20 en 21 februari 2019 bezocht door ruim 14.000 bezoekers. In totaal namen 468 exposanten deel aan de vakbeurs, waaronder tientallen internationale deelnemers. Parallel aan HortiContact liep de derde editie van de HortiContact Tour, een 2-daagse excursie voor internationale telers langs teeltbedrijven en onderzoeklocaties.

Nieuwe initiatieven

Twee nieuwe initiatieven op HortiContact waren de themagebieden Fossielvrij Plaza en Soft Fruit Experience met lezingen en pitches in de kennispaviljoens. Naast een innovatieroute was er ook een themaroute ‘HortiPackaging’.

De derde editie van de HortiContact Tour werd door 48 internationale deelnemers bijgewoond. De tour is een initiatief van beursorganisator Easyfairs, Uniglobe Westland Business Travel en In Greenhouses magazine. Deelnemers kwamen onder andere uit Qatar, Duitsland, Brazilië en Rusland. De excursie werd afgesloten met presentaties van Wageningen University & Research en een bezoek aan HortiContact.

Nieuwe beursvloer HortiContact 2020

Tijdens HortiContact 2019 werd de nieuwe beursvloer voor 2020 geïntroduceerd met diverse themagebieden als HortiPackaging, Soft Fruit Experience, Fossielvrij, Cannabis en een Innovatiezone. De 2020-editie wordt gehouden op 18, 19 en 20 februari in Evenementenhal Gorinchem.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief