LiveWire

Ruby Hotels breidt uit met hotel in Rotterdam

Ruby-Hotel-Amsterdam

Ruby Hotels komt met een tweede project in Nederland na een vestiging in Amsterdam. In de Glashavenwijk in Rotterdam moet een hotel komen met circa 225 kamers. Het is een samenwerking met Europese hotelontwikkelaar Foruminvest.

Voormalig kantoorgebouw

Foruminvest transformeert hiervoor een voormalige kantoorgebouw. Het moet een mix worden van eigentijds design en functionele elegantie. Het hotel ligt in het Maritiem District, omringd door havens en de Maas.

Elena Günther-Jakobs, associate director development Northern & Central Europe: 'Rotterdam is een stad die bruist van energie en creativiteit, waardoor het een ideale bestemming is voor onze doelgroep. We bieden Ruby's kenmerkende mix van stijl, comfort en betaalbaarheid in deze dynamische markt.'

Expanderen

Ruby Hotels wil expanderen onder leiding van oprichter en CEO Michael Struck. De groep exploiteert momenteel vijftien Ruby Hotels in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Engeland en sinds mei 2022 ook in Nederland. Er zijn plannen voor nog twintig hotels wereldwijd en er is een joint-venture gesloten voor expansie in Azië.

Het is nog niet bekend wanneer het hotel in Rotterdam moet openen.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief