Congressen

Rotterdam en Den Haag wederom Best Short-Haul Event Destination bij C&IT Awards

Den Haag is samen met Rotterdam voor het tweede jaar op rij verkozen tot Best Short-Haul Event Destination bij de Engelse C&IT Awards. World Forum Den Haag ging er met de titel Best Overseas Conference Venue vandoor.
De prestigieuze prijzen werden uitgereikt tijdens de jaarlijkse gala-avond van Conference & Incentives Travel magazine, vrijdag 22 september in Hilton Park Lane in Londen.

Congresbestemmingen

Dit jaar had het duo Rotterdam en Den Haag, dat samen optrekt op de Engelse congresmarkt, weer sterke concurrenten in de categorie voor nabij (het Verenigd Koninkrijk) gelegen congresbestemmingen. Ten opzichte van de andere genomineerden – Barcelona, ​​Berlijn, Dublin, en Malta – kreeg Den Haag de meeste stemmen van de publieksjury. De winnaars in de categorieën binnenlandse en ver gelegen congresbestemmingen zijn respectievelijk Londen en New York.  
Nienke van der Malen, directeur van The Hague Convention Bureau, stelt meer dan trots te zijn op de award: “In de afgelopen twee jaar hebben we enorme stappen gemaakt om Den Haag meer toegankelijk te maken als evenementbestemming – door middel van informatie- en bewustmakingsprogramma”s, het versterken van onze relatie met evenementenorganisatoren en door onze stad op consistente en aantrekkelijke wijze te positioneren.”

Congrescentra

World Forum Den Haag, dat de C&IT-award voor buitenlandse congrescentra in 2014 ook al eens had gewonnen, wist bij de stemming het CCD in Dublin en NH Conference Centre Leeuwenhorst achter zich te laten.
“Deze award bekroont de enorme inspanning die we hebben gemaakt om onze locatie zeer relevant, veilig, duurzaam en gastvrij te maken, door middel van uitgebreide investeringen in renovatie, doorlopende uitbreiding van onze expertise en de inzet van het team om kwaliteit te leveren in alles wat we doen”, benadrukte Kirsten Vosmer, commercieel manager van World Forum Den Haag.
ICC Birmingham werd verkozen als beste congrescentrum in het Verenigd Koninkrijk.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief