LiveWire

Roos Naftaniel: Nieuwe Creative Sales Manager bij nxt agency

Roos Naftaniel - persbericht(4)

Roos Naftaniel, 33 jaar oud, treedt toe tot het team van nxt agency als Creative Sales Manager. In haar nieuwe rol zal zij zich bezighouden met klantenrelaties, onderhoud, projectmanagement en het identificeren van behoeften en trends binnen verschillende industrieën. Haar missie is organisaties te helpen zich te profileren als autoriteit in hun branche en hen te ondersteunen bij het vergroten van hun zichtbaarheid in het nieuws en bij hun doelgroep.

Met een creatieve achtergrond, studeerde Roos aan de Artemis Academie en legde vervolgens de focus op mode en design. Haar zakelijke kant kwam tot uiting bij een mediabureau, waar ze haar eigen magazine opzette bij het Parool, uitgaves maakte voor het FD en AD, en uiteindelijk manager werd, waar ze een team trainde en leidde.
 
Roos Naftaniel deelt haar enthousiasme voor haar nieuwe functie met de volgende woorden: "Vertel mensen niet wat je wilt doen, laat ze zien wat je doet. Er wordt tegenwoordig veel geromantiseerd en beloofd, maar er wordt weinig waargemaakt. Bij nxt hebben we al prachtige resultaten behaald, en ik hoop bij te dragen aan nog veel meer tevreden klanten. Ik kijk ernaar uit om samen met dit team verder te groeien en gezamenlijk meer successen te behalen."
 

Over nxt agency

Nxt agency is een dynamisch pr-bureau gevestigd in Amsterdam. Zij werken samen met klanten zoals MKB-Nederland, ANWB, MyWheels en Quinyx. Het onderscheidend vermogen van nxt agency is om sterke reputaties op te bouwen, gedurfde ideeën uit te voeren en gamechangers om te vormen tot thought leaders. Nxt agency levert de diensten: public relations, contentmarketing, mediatrainingen en workshops.

Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief