Congressen, LiveWire

Roompot en Landal GreenParks krijgen nieuwe CEO en directieleden

mikael-andersson-ceo

Roompot en Landal GreenParks hebben Mikael Andersson aangesteld als nieuwe CEO. Ook treden drie nieuwe directieleden met internationale ervaring toe bij de vakantieaanbieder. De twee recreatiebedrijven gaan verder onder de naam Landal.

Drie nieuwe directieleden

Mikael Andersson was chief commercial officer bij Roompot en Landal GreenParks en schuift dus door naar de CEO-functie. Tjalling Smit (47) neemt zijn functie over. Hij was CCO bij de Nederlandse Spoorwegen en had daarvoor verschillende commerciële directorposities bij de luchtvaartmaatschappijen Transavia en Airfrance-KLM.  

Carla Milovanov vervult per 1 juni de positie van chief information officer (CIO). Ze heeft jarenlange internationale ervaring opgedaan in de reis- en gastvrijheidsbranche, specifiek in de hotelbusiness. 

Bastiaan Haks (46) volgt als chief financial officer (CFO) Coen van der Wel op die begin dit jaar te kennen heeft het bedrijf te willen verlaten. Ook Jeroen Mol vertrekt. Hij treedt terug als chief operations officer (COO) om gezondheidsredenen.

Het executive team bestaat verder uit chief development officer (CDO) Belinde Bakker en chief human resources officer (CHRO) Alrik Boonstra. Dirk Anbeek zal als voorzitter van de Raad van Commissarissen nauw blijven samenwerken met Andersson en het team. 

Internationale groeiambities

De top van het bedrijf wil met deze benoemingem de internationale groeiambities realiseren en de stap naar een organisatie onder een naam (Landal) versnellen. 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief