Beurzen

Rogier de Jager nieuwe CCO Rotterdam Ahoy

Rogier de Jager

Rogier de Jager is per 15 oktober de nieuwe Chief Commercial Officer bij Rotterdam Ahoy. De Jager was de afgelopen 10 jaar actief in de luchtvaartindustrie, waarvan de laatste 4,5 jaar als Regional Vice President Europe bij Oman Air. In zijn nieuwe rol zal De Jager verantwoordelijk zijn voor de commerciële strategie van de organisatie.

Rotterdam Ahoy Convention Centre

Rotterdam Ahoy maakt momenteel een forse uitbreiding door. Naast de Ahoy Arena en de zes Beurs- & Evenementenhallen zullen eind 2020 het nieuwe Rotterdam Ahoy Convention Centre (RACC) en de muziekzaal RTM Stage worden geopend. De Jager zal zich focussen op de commerciële kant van de uitbreiding en van de bestaande klantportefeuille en is daarnaast verantwoordelijk voor de eigen producties.

De Jager: “Ik heb ontzettend veel zin om bij Ahoy aan de slag te gaan. Er ligt een mooie toekomst in het verschiet voor de organisatie met nieuwe markten en nieuwe kansen. Rotterdam is booming en Ahoy timmert ongelofelijk aan de weg. Ik kijk er naar uit hier met het team verdere invulling aan te geven.”

Peter van der Veer

Rogier de Jager volgt als CCO Peter van der Veer op die eind vorig jaar Rotterdam Ahoy verliet en sinds september werkzaam is voor Jaarbeurs in Utrecht.

 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief