Congressen

Libéma-directeur Robert van Overdijk wordt directeur Circuit Zandvoort

Na een loopbaan van bijna 10 jaar verlaat Robert van Overdijk Libéma. Van Overdijk zal vanaf 16 april 2018 in functie treden als algemeen directeur van Circuit Zandvoort. Met vele jaren ervaring in de sport- en evenementenbranche zal hij het team van medewerkers op het Zandvoortse duinencircuit gaan versterken.

Bernhard van Oranje

Mede-eigenaar van Circuit Zandvoort Bernhard van Oranje: “Met de komst van Robert van Overdijk kunnen we ons nog sterker ontwikkelen als veelzijdige evenementenlocatie, waarbij nog meer bedrijven en families een bezoek aan Circuit Zandvoort op ‘poleposition’ van hun activiteitenlijst zetten, ik ben verheugd dat hij voor ons gekozen heeft.’’ Van Overdijk vervolgt:  “Na diverse open gesprekken over de plannen met betrekking tot het circuit de komende jaren, waaronder de reeds uitgesproken ambitie over het terughalen van de Formule 1 naar dit legendarische circuit, ben ik dusdanig enthousiast geraakt dat ik hier graag mijn bijdrage aan wil gaan leveren.’’

Directeur Beurzen & Evenementen

Na diverse directiefuncties bij onder andere Beekse Bergen en Sportiom, groeide Robert van Overdijk door naar de positie van Directeur Beurzen & Evenementen Zuid + West. Binnen deze directiefunctie was hij verantwoordelijk voor verschillende evenementenlocaties, zoals de Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch, Autotron Rosmalen, Congrescentrum 1931 ’s-Hertogenbosch en Expo Haarlemmermeer. In deze rol is hij nauw betrokken geweest bij versterking en verbetering van o.a. het paardensportevenement Indoor Brabant, het grastennistoernooi Ricoh Open in Rosmalen en een aantal grote muziek en dance events waaronder De Foute Party van Q-music en A State of Trance met Armin van Buuren.

 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief