Congressen

Richard van Hooijdonk, Julius Solaris en Boris van der Ham spreken op event13

De openingskeynote van de vakbeurs event13 is dit jaar van Richard van Hooijdonk. De veelgevraagde social media spreker verzorgde onlangs nog een RTL masterclass op Nyenrode Business School. Voor diegene die dat gemist hebben: op event13 vertelt hij op inspirerende wijze over het succesvol toepassen van social media in marketing, communicatie en events.

Dit jaar presenteert de evenementenvakbeurs in de entreehal drie zalen met een doorlopend programma van keynotes, seminars en workshops. Op dag twee kun je op event13 terecht voor de keynote van Julius Solaris, initiatiefnemer van EventManager blog (met meer dan 100.000 volgers via LinkedIn één van de grootste eventcommunities wereldwijd).

Het programma, samengesteld in samenwerking met sprekersbureau speaQable, biedt daarnaast onder andere Boris van der Ham (voorheen D66) die een lezing verzorgt voor de leden van de bij het EventPlatform aangesloten brancheverenigingen en Stefan Rebergen (directeur Feestfabriek Alles Komt Goed) die voor studenten het seminar over de Zwarte Cross verzorgt.

Event13 vindt plaats op 27 en 28 maart in Jaarbeurs Utrecht . Wie beroepsmatig betrokken is bij evenementen kan zich gratis voorregistreren.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief