Beurzen

Renovatie 2018

De vakbeurs Renovatie, die van 23 tot en met 25 mei plaatsvond in de Brabanthallen in Den Bosch, heeft dit jaar 5.081 bezoekers getrokken. De 5de editie van de zakelijke beurs voor beslissers in de renovatiebranche werd voor het eerst door 54events georganiseerd. Sinds 2009 werd het evenement door Jaarbeurs Utrecht georganiseerd en alternerend in Utrecht en Den Bosch gehouden. Mede ingegeven door vraag vanuit de sector zal Vakbeurs Renovatie voortaan niet meer 2-jaarlijks, maar jaarlijks georganiseerd worden.

Lancering vakbeurs Monument tijdens Renovatie 2019

De nadruk van de 2018-editie lag op praktische oplossingen om sneller, efficiënter en omgevingsvriendelijk te renoveren, wat tot uiting kwam in zowel het inhoudelijk programma als op de beursvloer zelf. Met bijna 150 bezoekers was het – in samenwerking met Platform voor Transformatie en Renovatie (NRP) georganiseerde – symposium over verduurzaming van monumenten het drukst bezocht. Geïnteresseerden in monumentaal erfgoed kunnen vanaf volgend jaar ook naar het nieuwe ‘Monument’ doorstromen, een vakbeurs die specifiek focust op onderhoud, herbestemming, restauratie en verduurzaming van monumenten.

Waardering omhoog gegaan

In de schriftelijke exposantenevaluatie, direct na afloop, waardeerden zo’n 125 standhouders Renovatie 2018 met rapportcijfer 7,4. Dat is een punt hoger dan de editie van 2016. 93 procent van de bezoekers beoordeelde de door hen bezochte onderdelen van het inhoudelijke programma ‘positief’ tot ‘zeer positief’.

Renovatie 2019 zal plaatsvinden op dinsdag 14, woensdag 15 en donderdag 16 mei, wederom in de Brabanthallen in Den Bosch.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief