Congressen

Renaissance Hotel stelt Koepelkerk open voor Global Event

Renaissance Hotel Amsterdam stelt op 7 juni zijn monumentale Koepelkerk eenmalig open. Op die datum wordt namelijk wereldwijd het Global Event 'Get Out and Discover' van Renaissance Hotels gelanceerd. Daarbij worden gasten aangemoedigd om hun hotelkamers te verlaten en de schatten van de lokale omgeving te ontdekken. Tijdens het Global Event op 7 juni sporen wereldwijd 152 Renaissance Hotels in 34 steden meer dan dertigduizend gasten aan om op ontdekkingsreis te gaan. Meer dan twintig Renaissance Hotels trakteren hun gasten op exclusieve muzikale optredens in de hotels van New York, Boston, Dallas, Hong Kong, Londen en Parijs. Deze optredens zijn onderdeel van het 'RLive Life entertainment-platform' dat in oktober 2010 werd gelanceerd.

In Amsterdam gunt het Renaissance Hotel op 7 juni gasten een bezoek aan zijn monumentale Koepelkerk. De Koepelkerk, die normaal gesproken uitsluitend voor privé-evenementen kan worden geboekt, geldt als het meest barokke bouwwerk uit de zeventiende eeuw in ons land. Op deze dag kunnen bezoekers een kijkje nemen in het bijzondere en eigentijdse gebouw en meer over zijn geschiedenis leren. DJ Martin Harder trakteert bezoekers in het Koepelcafé van het hotel op een muziekspektakel.

Gasten worden aangemoedigd om over de ontdekkingen te tweeten met de hashtag #RDiscovery. Het Renaissance Hotel Amsterdam doet op haar eigen facebookpagina
(www.facebook.com/renaissanceamsterdamhotel) verslag van de dag.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief