Congressen

Reis af naar niet zomaar een conferentiehotel!

De historische gebouwen van Kontakt der Kontinenten bieden veel ruimte terwijl er tegelijkertijd een zeker beslotenheid of intimiteit is. De erfenis van de missiepaters die hier ooit (tot 1961) woonden en werkten wordt gekoesterd. De levenshouding van deze idealisten was er een van actie én rust, hard werken én bezinning, verbondenheid én afzondering. De paters vonden dat missie geen eenrichtingsverkeer kon zijn, maar dat die om wederkerigheid vraagt. Zij verdiepten zich in de culturen waarmee zij in contact kwamen. Dit staat nog steeds centraal in de manier waarop deze vergaderlocatie is vormgeven: in ProefLokaal De Wereld hangen portretten van wereldburgers.
 
Er is een fototentoonstelling die de dromen van kinderen wereldwijd weergeeft. Het huis is verdeeld in continenten waarin weer landen liggen.

Aanbieding

Reserveer een nieuwe bijeenkomst; kom in april of mei 2017 vergaderen in een land van uw keuze. Is de zaal nog beschikbaar? Dan krijgt u bij een eendaagse reservering de helft van de zaalhuur en bij een meerdaagse bijeenkomst met overnachting krijgt u de zaal cadeau. Bestemmingen Togo (18 m2) Ghana, Kenia, Mozambique, Tanzania, Brazilië, Colombia, Paraguay, India (35-40m2) Angola, Botswana, Argentinië, Bolivia (55 m2) Congo, China (70 m2).

Informeer naar beschikbaarheid en de voorwaarden bij onze reserveringsmedewerkers. Boek nu uw reis.
 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief