Congressen

Regio Zwolle Zomertour

Op donderdag 11 en vrijdag 12 juni ontvangt Congresbureau Regio Zwolle organisatoren van zakelijke evenementen voor een 24-uurs site-visit. In samenwerking met de diverse partners is er een uitgebreid programma inclusief overnachting en diner samengesteld. Er zullen verschillende congreslocaties en hotels in de Regio Zwolle bezocht worden.
 Tijdens de Regio Zwolle Zomertour maken congresorganisatoren, eventmanagers, meetingplanners en een ieder die verantwoordelijk is voor de organisatie van zakelijke evenementen kennis met de Regio Zwolle. De kosteloze 24-uurs site-visit geeft de deelnemers een goede indruk van de stad en haar zakelijke mogelijkheden. De deelnemers overnachten in een exclusief 4-sterren hotel en brengen onder andere een bezoek aan Mooirivier Hotel & Congres, de Nieuwe Buitensociëteit en het IJsseldeltacenter.
 
De Regio Zwolle Zomertour start op donderdag 11 juni 2015 om 15.00 uur en zal eindigen op vrijdag 12 juni 2015 om 15.00 uur. De tour bevat naast het bezoeken van de zakelijke evenementen locaties en hotels ook een sportieve en culturele activiteit.

Organisatoren van zakelijke evenementen kunnen zich aanmelden door een e-mail te sturen naar info@congresregiozwolle.nl.

 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief