Beurzen

Regel een uitwijkmogelijkheid voor de standbemanning

Mag je van mensen verwachten dat ze alle uren fit zijn, gefocust op de beursbezoekers? Geen reële optie lijkt mij. Op een zittende, etende, rokende, bellende of chagrijnige standbemanning zitten we ook niet te wachten.

Zeker bij meerdaagse beurzen, een standteam dat (vrijwel) alle uren in dezelfde samenstelling draait en lange beursdagen is het aan te raden om een uitwijkmogelijkheid te regelen. Een plek waar mensen zichzelf kunnen zijn, kunnen lunchen, zich kunnen omkleden, bijpraten en eventuele frustraties die op de beursvloer zijn ontstaan kunnen bespreken.

Vraag eens na bij de beursorganisator, beurslocatie en/of omliggende restaurants of er een ruimte beschikbaar is waar je met het standteam naar kunt uitwijken. Hier kun je ook de kick-of en de evaluatie van de dag laten plaatsvinden.

Met een dergelijke ‘crewruimte’ voorkom je dat de stand als pauzelokaal wordt gebruikt of bezoekers kunnen meegenieten van onderlinge strubbelingen. Het zorgt voor een duidelijk onderscheid tussen ‘backstage’ en het toneel, waar je van het standteam mag verwachten dat ze zich optimaal en professioneel presenteren.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief