Congressen

Regardz wordt opgesplitst

Steyl zaal - theater opstelling (4)

Regardz wordt opgesplitst, zo hebben de twee aandeelhouders, Job Heilijgers en Gerard van den Tweel besloten. Heilijgers gaat zelfstandig verder met twaalf Regardz-vestigingen. Van den Tweel zet de exploitatie voort van Ampt van Nijkerk, Hart van Holland Nijkerk, Heerlickheijd van Ermelo Mariënhof Amersfoort. Hiermee  is de fusie van 2008 teruggedraaid.

De twee ondernemers voegden vier jaar geleden hun belangen in congrescentra en horeca samen onder de naam Regardz Hospitality Group met als doel om snel uit te groeien tot een toonaangevend merk met landelijke dekking.  Kort na de fusie sloeg echter de recessie toe en werd er jaarlijks verlies geleden.

Heilijgers wil met Regardz een nieuwe poging wagen om te groeien. Onder leiding van directeur Pieter Aalbers moet in twee jaar een landelijke organisatie worden opgebouwd met 50 à 60 locaties. “We zijn op zoek naar lokale horecaondernemers die voor de exploitatie van hun zalen een beroep kunnen doen op onze afdeling marketing en sales”, vertelt Aalbers in het FD. Deze ondernemers kunnen zich als een soort franchisenemer aansluiten bij de keten. De acquisitie van deelnemers is vooral gericht op Groningen, Noord-Brabant en Limburg. Dat zijn regio’s waar de zalenexploitant nu niet of onvoldoende is vertegenwoordigd. Het is niet de bedoeling om zelf nieuwe vergadercentra uit de grond te stampen.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief