Congressen

Regardz sluit ook Berghotel aan bij Best Western

Regardz sluit het Amersfoortse Berghotel aan bij Best Western Hotels. Eerder deed de keten hetzelfde met het Rotterdam Airport Hotel. Net als het hotel in Rotterdam valt het Berghotel onder het Plus-label van Best Western Hotels en gaat het hotel verder onder de naam Best Western Plus Berghotel Amersfoort.  
 Het Berghotel is gevestigd in een voormalig kuuroord. Het hotel is op eigentijdse wijze ingericht en heeft 88 hotelkamers met een moderne inrichting, 16 multifunctionele vergaderzalen met een maximum capaciteit van 224m² en een restaurant met bar en een zonne-tuin terras met loungebanken.
 
Het Berghotel valt onder het Best Western Plus-label. Dit zijn full-service hotels die aan extra comforteisen op zes gebieden dienen te voldoen, namelijk aankomst, eten & drinken, service, badkamer, slapen en werk & entertainment. Voorbeelden zijn het aanbieden van lokale delicatesse, minimaal vier verschillende soorten hoofdkussens en grote badlakens in plaats van handdoeken op de kamers. Daarnaast zijn ook het design en de gebruikte materialen erg belangrijk.

 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief