Beurzen

Recreatie Vakbeurs groeit verder

De zeventiende editie van Recreatie Vakbeurs is op 27, 28 en 29 november 2018 bezocht door 7.807 recreatieprofessionals. Dat zijn er ruim 100 meer dan vorig jaar. Er namen in totaal meer dan 250 exposanten deel aan de beurs in Evenementenhal Hardenberg  en dat was een record.

Tropisch eiland

Ook dit jaar waren alle zeven beurshallen in gebruik. Tijdens de afgelopen twee edities was het concept van Happy Camping een van de publiekstrekkers. Dit jaar lanceerde organisator Easyfairs naast Happy Camping ook een tropisch eiland op het inspiratieplein Zwembad & Water in samenwerking met belevingsarchitect Stan de Haas. Monique de Jonge van Easyfairs: “Deze concepten zorgen er mede voor dat Recreatie Vakbeurs zich nadrukkelijker aan het onderscheiden is. Maar kijk ook naar ons kennistheater ingericht als een grote campingtent, alles wat we doen op deze beurs en hoe we onze hallen, pleinen en theaters aankleden zijn gelinkt aan recreatie.”

De eerstvolgende editie van Recreatie Vakbeurs vindt plaats op dinsdag 26, woensdag 27 en donderdag 28 november 2019 in Evenementenhal Hardenberg.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief