Congressen

Record aantal inschrijvingen voor ICCA Congres

De 48e editie van de ICCA Congress & Exhibition heeft een record aantal inschrijvingen bereikt. Met nog vier weken te gaan hebben 847 deelnemers uit 66 landen zich ingeschreven. Het ICCA congres 2009 vindt plaats van 7 tot en met 11 november in het Italiaanse Florence.

ICCA CEO Martin Sirk: “Deze editie biedt de grootste en beste keuze aan sessies ooit. Het onderwijsprogramma van het congres wordt ieder jaar op maat gemaakt en biedt een mix aan sprekers, waar onder opdrachtgevers werkend voor topbedrijven en associaties, deskundige sprekers van buiten de meeting industry en een selectie van ervaren ICCA-leden. Onze sprekers komen uit alle verschillende regio’s in de wereld.”

Ondanks de economische tegenwind kent de International Congress and Convention Association een groeiend ledenbestand. Dit jaar zijn er 85 bedrijven toegetreden tot ICCA. Sirk: “Wij denken dat de belangrijkste reden hiervoor is dat meer leveranciers zich realiseren dat ze de internationale associatie meeting markt serieus moeten nemen.

www.iccaworld.com/dbs/congress2009


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief