Beurzen

Record aantal bezoekers TrendZ Voorjaar

TrendZ Voorjaar is op 13, 14 en 15 januari 2019 bezocht door 12.443 bezoekers, een record aantal voor de beurs. Het is het vierde jaar op rij dat de bezoekersaantallen van TrendZ stijgen. Er waren dit jaar meer dan 250 exposanten en ruim 450 verschillende merken vertegenwoordigd.

Kenniscentrum

Een nieuw onderdeel op deze editie van TrendZ was het Kenniscentrum. In het Kenniscentrum vonden meerdere keren per dag lezingen plaats van experts, zoals een workshop online storytelling door Trendline Magazine en bezoekers konden een workshop inpakken volgen.

Mascha de Bruin, Head of Event: “Voor TrendZ willen we meer richting een totaalbeleving gaan waar kennisoverdracht ook deel van uitmaakt. De eerste editie met een Kenniscentrum viel enorm goed in de smaak, want er was veel belangstelling voor alle sessies. Daarom gaan we dit nieuwe initiatief voor de aanstaande najaarseditie verder uitbouwen.”

Nieuw beursteam

In aanloop naar TrendZ Voorjaar werd het beursteam vernieuwd en versterkt met Nikki Olde Hanter (adviseur) en Fernande Brand (marketing). Het team bestaat verder uit Mascha de Bruin (Head of Event), Linda Hollink (adviseur) en Krijn ten Hove en Letty Kamps (beiden namens Dutch Trade Events). “We gaan met het nieuwe team een grote uitdaging aan, want de eerste verdieping van Evenementenhal Gorinchem wordt dit voorjaar volledig verbouwd en gemoderniseerd. De eerste 3D-impressies zijn fantastisch. We kunnen hierdoor nieuwe belevingsconcepten gaan toevoegen, ” aldus De Bruin.

De eerstvolgende editie is TrendZ Najaar op 25, 26 en 27 augustus 2019 in Evenementenhal Gorinchem. In 2020 keert TrendZ Voorjaar weer terug op 12, 13 en 14 januari.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief