Congressen

Realisatie congres- en vergadercentrum Brabanthallen loopt ‘op tijd’

Met de restauratie en transformatie van de oude veemarkt en het markante torengebouw is een belangrijke fase in het bouwproject van het nieuwe congres- en vergadercentrum van Brabanthallen ’s-Hertogenbosch afgerond. Voor deze bijzondere gelegenheid heeft Lily Jacobs, gedeputeerde van de provincie Noord-Brabant, op 3 februari om klokslag twaalf uur het uurwerk van het historische torengebouw weer in werking gesteld.

Het nieuwe congres- en vergadercentrum wordt in het monumentale gedeelte van Brabanthallen ’s-Hertogenbosch gerealiseerd en opent in september 2010 haar deuren. Het complex gaat plaats bieden aan meetings van 2 tot 8.000 personen en wordt daarmee het grootste congres- en vergadercentrum van Zuid-Nederland.

In de bouw, die door OP Zuid, Provincie Noord-Brabant, Gemeente ’s-Hertogenbosch en exploitant Libéma mogelijk wordt gemaakt, wordt respectvol omgegaan met het historische verleden van het centrum, dat van 1931 tot 2003 dienst deed als veemarkt.

Jan van de Kooi is door Libéma aangetrokken als Congresmanager voor de dagelijkse leiding over het congres- en vergadercentrum.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief