Beurzen

Ramon Dooijewaard van Jaarbeurs naar FPT-VIMAG

Ramon Dooijewaard begint per 15 december 2017 als directeur van branchevereniging FPT-VIMAG. Dooijewaard komt over van de Jaarbeurs, waar hij verantwoordelijk was voor de sector industrie. Daarvoor heeft Dooijewaard gewerkt binnen de uitgeefbranche, waar hij zowel commerciële functies had als managementervaring heeft opgedaan.

Dooijewaard heeft vanuit Jaarbeurs jarenlang samengewerkt met FPT-VIMAG voor de vakbeurs TechniShow die eigendom is van de branchevereniging. Andre Gaalman, voorzitter FPT-VIMAG, over de aanstelling: “Vanuit de Jaarbeurs was Ramon al zeer nauw betrokken bij de organisatie van TechniShow. Vanwege zijn betrokkenheid bij FPT-Vimag, zijn kennis over onze wereld van de technologie en maakindustrie en zijn persoonlijke kwaliteiten, verwachten wij dat Ramon een vliegende start kan maken.”

FPT-VIMAG is de branchevereniging van fabrikanten en importeurs van machines, gereedschappen en diensten voor de metaalindustrie, en leveranciers van automatiserings- en besturingssystemen voor de (inter)nationale maakindustrie.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief